Пляж курорту «Приморське» заслуговує на особливу увагу.

Приїжджайте до Приморського.

Пляж курорту «Приморське» заслуговує на особливу увагу.
Село Приморське (Кілійський район Одеської області) – курорт, розташований на узбережжі Чорного моря. Сюди приїжджають не лише насолодитися спокійним та спокійним відпочинком на пляжі, а й з метою оздоровлення у місцевих солоних озерах.
Відпочиваючи на ньому, Ви не зустрінете під ногами каміння, гальки чи глини – весь пляж складається з дрібного морського піску. Шириною від 50 до 150 метрів і довжиною, скільки бачать очі, – пляж курорту «Приморське» може вмістити всіх бажаючих відпочити. На пляжі пропонують свої послуги деякі атракціони: водні мотоцикли, катання на банані, водяна гірка. А також місцеві жителі розносять для потреб відпочиваючих різноманітну їжу та напої.

У центрі курорту працюють парк розваг, луна-парк, колесо огляду, нічні клуби, дискотеки.
Морські розваги: водяні гірки, банани, батути, водні мотоцикли.

Скупаєтеся в морі, а всього за 15 кілометрів від села Приморське знаходиться відоме місце паломництва туристів – Вилкове, своєрідна «Українська Венеція».
Місто Вилкове відоме тим, що стара частина міста перерізана численними каналами, що утворюють цілі вулиці. Місцеві жителі Вилкове активно використовують як засоби пересування човна та катери. Екскурсії у Вилкове, екскурсії по Дунаю та в Дунайський заповідник стали для багатьох мешканців основною частиною доходу. Якщо приїхати до Вилкового на екскурсію самому, а не у складі групи, можна легко знайти екскурсовода серед місцевих жителів, який і покатає на катері вуличками Вилкове, і розповість історію поселення.

Вам також може сподобатися

Залиште відповідь

Українська